Kindervoetenspreekuur
Vraagt u zich ook wel eens af of de ontwikkeling van het lopen bij uw kind wel past bij de leeftijd? Struikelt uw kind vaak? Loopt uw kind met doorgezakte voeten? Of heeft hij/zij x-benen of juist o-benen?

Voor een antwoord op al deze vragen kunt u terecht bij het kindervoetenspreekuur van Kinderfysiotherapie Trias en Novomotion Podotherapie.

Werkwijze
Het kindervoetenspreekuur is een gratis kort gezamenlijk spreekuur waarbij de podotherapeut en de kinderfysiotherapeut kijken naar de kindervoet in ontwikkeling. Met als doel een deskundig en geheel vrijblijvend advies over het looppatroon van uw kind. Uw podotherapeut Janneke Mulderij is samen met de kinderfysiotherapeut bij dit spreekuur aanwezig.

Wanneer
Het kindervoetenspreekuur vindt elke maand plaats. De dagen en tijden verschillen per maand. Mocht u uw kind willen aanmelden, of wilt u vooraf nog eerst meer informatie, dan kan dat door een mail te sturen naar voetenspreekuur@kinderfysiotherapietrias.nl

U kunt natuurlijk ook direct een afspraak maken voor uw kind via CONTACTFORMULIER of bel naar 0900 -995 5555

Locatie
Het kindervoetenspreekuur vindt plaats bij Kinderfysiotherapie Trias en Novomotion Podotherapie gevestigd in hetzelfde pand op de Xenonweg 27-31.